X
GO

Inloggen

  • Inloggen magister
  • Inloggen website
  • Inloggen Yubu

In het leerlingadministratiesysteem Magister worden de resultaten van de leerlingen van het Karel de Grote College tijdens hun schoolloopbaan bewaard. Naast cijfers en beoordelingen worden in Magister ook de absenties van de leerling geregistreerd.

Zowel ouders als leerlingen hebben inzage in deze gegevens middels een inlogcode die ze aan het begin van hun schoolloopbaan ontvangen hebben. Ouders en leerlingen kunnen in Magister onder “mijn instellingen” zelf hun adres en e-mail aanpassen.

Inloggen Magister leerling/ouder Inloggen Magister docent

Als personeelslid is je gebruikersnaam jouw e-mailadres.
Als leerling is je gebruikersnaam je leerlingnummer gevolgd door @kgcnijmegen.nl
( 54321@kgcnijmegen.nl ).

Inloggen

 

 

Yubu is hét persoonlijke loopbaankeuze traject voor de leerling. Zelfstandig, maar ook in mentorlessen maak je gebruik van onderdelen die door Yubu worden aangeboden.
Bij de start van elk nieuw schooljaar dien je je account opnieuw te registreren. Dit doe je door aan te geven van welke school je komt en vervolgens je registratie te voltooien.

 

Inloggen Yubu

 


Wachtwoord vergeten

  • Leerlingen
  • Ouders
  • Medewerkers

De wachtwoorden voor de schoolcomputers en Magister zijn aan elkaar gekoppeld en dus altijd gelijk aan elkaar. Vergeten wachtwoorden kunnen opnieuw ingesteld worden door een mail te sturen naar wachtwoorden@kgcnijmegen.nl met je naam, klas en leerlingnummer.

Vul hier je gebruikersnaam in. Wij sturen de instructies voor het wijzigen van je wachtwoord naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het bijbehorende Magister-account.

Mocht je de gebruikersnaam niet meer hebben of niet binnen 15 minuten een bericht ontvangen neem dan contact op met post@kgcnijmegen.nl onder vermelding van de naam van je kind. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen een reactie.

Neem voor vergeten Magister wachtwoorden contact op met Richard.

Voor wachtwoorden van de computers kan je telefonisch contact opnemen met de afdeling ICT op telefoonnummer 024-3820470, vanuit de school nummer 888.

Gebruik van het leerlingenadministratieprogramma Magister 6

Leerlingen en ouders kunnen met behulp van een individuele inlognaam en wachtwoord toegang krijgen tot absentiegegevens en de cijferregistratie. Aan het begin van het schooljaar krijgen nieuwe ouders de inloggegevens thuisgestuurd. Nieuwe leerlingen krijgen hun inloggegevens op school.

In het systeem kunnen persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer gewijzigd worden. Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren. Omdat de rest van de schooltijd de meeste communicatie door middel van e-mail zal plaatsvinden is het belangrijk dat u uw gegevens controleert.

Handleiding Magister voor leerlingen en ouders

Veel gestelde vragen over de Toestemmingsmodule van Magister

Magister 6 app

Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar! De app is ontwikkeld voor gebruikers van Apple en Android en is beschikbaar voor iOS (vanaf versie 7.1) en Android (vanaf versie 4.1).

De schoolnaam die tijdens de installatie gevraagd wordt is: SGVVS

Voor meer informatie zie: https://www.magister.nl/leerling-ouder/

Handleiding ouderavond in de app

Systeemvereisten gebruik Magister

De Magister 6 webapplicatie is ontwikkeld op basis van HTML5 en CSS3 en kan gebruikt worden met besturingssystemen en browsers die dit ondersteunen. De Magister 6 webapplicatie kan gebruikt worden door leerlingen en ouders en werkt het beste met de onderstaande desktop browsers of onderstaande mobiele browsers.

Ondersteuning Browserversies Magister 6

Magister storingen

Via de onderstaande link kunt u kijken of er op dit moment een storing is:

Storing Magister.