X
GO

Foto 1

Leerlingen van groep 8 en ouders

Binnenkort maak jij de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.
We willen jou en je ouders graag de gelegenheid geven om een (online) kijkje te nemen in onze school en de webinar “Aan tafel bij het KGC“ te volgen. Inschrijving online open lessen geopend!

Beleid m.b.t. de Corona-problematiek

Update 15 januari 2021

De laatste update rond de organisatie van ons onderwijs in tijden van Corona. In deze update de berichten die in januari zijn uitgegaan.

Wachtwoord vergeten/verlopen voor leerlingen

Wachtwoord voor Magister, Teams of mail vergeten of verlopen?
Voor een nieuw wachtwoord stuur je een e-mail naar wachtwoorden@kgcnijmegen.nl o.v.v. naam, leerlingnummer en klas. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail met het nieuwe wachtwoord. Het aanmaken van een nieuw wachtwoord is géén automatisch proces. Dit is mensenwerk, dus er wordt naar gestreefd zo snel mogelijk antwoord te geven.

ActueelNieuws, voorstellingen & lezingen

Blijf op de hoogte en bezoek onze lezingen, toneel- en muziekvoorstellingen.

Lees verder >
RoostersLesroosters & roosterwijzigingen

De lesroosters, dagelijkse roosterwijzigingen, lestijden, feestdagen en vakanties.

Lees verder >
ContactContactgegevens & routebeschrijving

Bezoek ons, op 10 minuten lopen vanaf Station Nijmegen

Lees verder >

Actueel


Introductie

Het Karel de Grote College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Nijmegen. De school telt 800 leerlingen verdeeld over 29 klassen. Het Karel de Grote College is in de eerste plaats een vrijeschool en biedt bovendien leertrajecten aan op de volgende niveaus: mavo, havo en vwo. Op deze website kunt u een eerste indruk krijgen van ons onderwijs. Voor meer informatie zijn de open dag, de onderwijsmarkten, uitvoeringen, presentaties en lezingen de aangewezen gelegenheden. U bent van harte welkom!