X
GO

BEZOEK ONS

Tien minuten lopen vanaf Station Nijmegen


Absentiemeldingen

Ziekmeldingen en andere afwezigheidsmeldingen niet via e-mail of contactformulier doorgeven maar het lieftst vóór 9.00 uur via de absentenmelder: 024-3820462. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.
Meer informatie over verzuim & verlof.

Contactgegevens

 

 

 

E-mailadressen

Leerlingen en personeelsleden kunnen inloggen op de website om e-mailadressen van personeelsleden te bekijken.

Wachtwoord vergeten

  • Leerlingen
  • Ouders
  • Medewerkers

De wachtwoorden voor de schoolcomputers en Magister zijn aan elkaar gekoppeld en dus altijd gelijk aan elkaar. Vergeten wachtwoorden kunnen opnieuw ingesteld worden door een mail te sturen naar wachtwoorden@kgcnijmegen.nl met je naam, klas en leerlingnummer. Het aanmaken van een nieuw wachtwoord is géén automatisch proces. Dit is mensenwerk, dus er wordt naar gestreefd zo snel mogelijk antwoord te geven.

Vul hier je gebruikersnaam in. Wij sturen de instructies voor het wijzigen van je wachtwoord naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het bijbehorende Magister-account.

Mocht je de gebruikersnaam niet meer hebben of niet binnen 15 minuten een bericht ontvangen neem dan contact op met post@kgcnijmegen.nl onder vermelding van de naam van je kind. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen een reactie.

Neem voor vergeten Magister wachtwoorden contact op met Richard.

Voor wachtwoorden van de computers kan je telefonisch contact opnemen met de afdeling ICT op telefoonnummer 024-20 828 20, vanuit de school nummer 2820.