X
GO

Webinar: 17 juni 19.30 – 20.15

Geplaatst op:
Webinar: 17 juni 19.30 – 20.15

 

Op 17 juni is er een Webinar voor ouders georganiseerd met als thema: onderwijs op het Karel de Grote College in tijden van Corona. In het Webinar stonden drie perspectieven centraal: het leerlingperspectief, het ouderperspectief en het docentperspectief. Ardan Aldershof (rector) ging in drie korte sessies met een vertegenwoordiging van deze drie perspectieven in gesprek.

Tijdens deze gesprekken konden ouders op stellingen reageren via menti.com. De uitslagen hiervan waren zichtbaar in een poll en werden tevens onderdeel van het gesprek. Daarnaast konden ouders op ieder moment via WhatsApp vragen stellen. Alle vragen die binnenkwamen werden bekeken en enkele vragen die pasten bij het gespreksonderwerp werden meegenomen. Vragen die niet aan bod konden komen, worden per thema geclusterd en in de week van 21 juni in één document beantwoord en naar de ouders verzonden.

Er waren zo’n 400 devices aangemeld tussen 19:30 en 20:15 uur. Omdat er meestal meerdere kijkers per device zijn, is dat een mooie ‘opkomst’! Het Webinar kan nog steeds worden teruggekeken door hieronder in het videovenster op play te klikken. De uitzending start na ruim 2 minuten.

Wij zijn voornemens om na de zomervakantie wederom een Webinar te organiseren.

 

| Terug

Archief