X
GO

Vacature systeembeheerder

Geplaatst op:
Vacature systeembeheerder

 

5.088 leerlingen zoeken een nieuwe systeembeheerder voor het ICT-beheer van Stichting Pallas. Wil je support, werkplekbeheer én systeembeheer combineren met veel vrijheid binnen het team? Ben je servicegericht en weet jij gebruikerswensen te vertalen in de praktijk? Solliciteer nu!

 

Wat ga je doen?

Als werkplekbeheerder houd je je bezig met support, werkplekbeheer én systeembeheer. Je komt te werken in een klein ICT-team dat bestaat uit drie systeembeheerders, een coördinator systeembeheer en een applicatiebeheerder. De omgeving, het vrijeschoolonderwijs, en de samenwerking tussen de Scholengemeenschap voor Vrijeschoolonderwijs en Stichting Pallas maakt deze functie erg bijzonder. Op afstand en op locatie verhelp je storingen aan computers, beamers en smartboards voor allerlei docenten. 80 tot 90% van de werkzaamheden verricht je op afstand, vanuit de standplaats Nijmegen. De overige werkzaamheden voer je uit op de scholen zelf, verspreid over locaties in Zuidoost- en Midden-Nederland.

 

Wij zoeken een systeembeheerder met:

  • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding richting ICT, bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in het onderwijs
  • Uitgebreide kennis van Microsoft en Cisco
  • Ervaring met het vertalen van gebruikerswensen in de praktijk
  • Goede sociale vaardigheden en een oplossingsgerichte aanpak
  • Rijbewijs B en eigen vervoer

 

Wij bieden jou

Een veelzijdige functie met veel vrijheid in het team en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onderwijs cao. Taakomvang in overleg, in totaal 1,2 fte. In eerste instantie gaat het om een contract voor bepaalde tijd, dat na een goede beoordeling na een jaar wordt omgezet in een vaste aanstelling.

 

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief en cv t/m woensdag 15 januari naar Koen Humblet: ict@vrijescholen.net. De gesprekken vinden plaats op woensdag 22 januari.
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar: 024-3820470. We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

| Terug

Archief