X
GO

Geen loting op het Karel de Grote College

Geplaatst op:
Geen loting op het Karel de Grote College

Geen loting op het Karel de Grote College

Na een goed bezochte open dag (ongeveer 1300 bezoekers) blijkt het aantal aanmeldingen voor onze brugklassen schooljaar ‘17/’18 evenals vorig jaar groot: we starten volgend jaar dus weer met 5 reguliere brugklassen en één klas in onze afdeling Kunst & Ambacht. Ondanks dat er een klein aantal leerlingen zijn die zich voor zowel de Kunst & Ambacht klas als een van de reguliere brugklassen hebben aangemeld, is voor alle aangemelde leerlingen plaats op het Karel de Grote College! We hebben dit jaar dus in geen enkele afdeling hoeven loten.

Extra open middag voor elders uitgelote leerlingen

Op woensdagmiddag 15 maart tussen 13.00 en 15.00 uur organiseert het Karel de Grote College een extra open middag voor leerlingen die op een andere school zijn uitgeloot. Graag aanmelden voor deze middag via aanname@kgcnijmegen.nl

Wie op deze middag is verhinderd, kan een afspraak maken met mw. Floor Schouten, instroomcoördinator (f.schouten@kgcnijmegen.nl) om op een ander moment de school te bezoeken. De inschrijving 2e ronde sluit op vrijdag 17 maart. Het Karel de Grote College kan in de gemengde brugklassen (mavo / havo / vwo) nog leerlingen plaatsen.

| Terug

Archief